Wil je een rolsteiger kopen?

Wil je een rolsteiger kopen? Dan kun je dit eenvoudig online doen. Hiervoor hoef je dus niet naar een verhuurbedrijf toe te gaan. Iets dat je weer tijd (en geld) scheelt. Voordat je een steiger koopt, is het een aanrader om rekening te houden met een aantal punten.

 

Vergelijk de verschillende verkoopbedrijven

Online zijn er tientallen aanbieders van rolsteigers. Deze bieden verschillende artikelen aan tegen uiteenlopende prijzen. Let bij het vergelijken van de aanbieders niet alleen op de prijs, maar ook op de service en de klantbeoordelingen. Een webshop met voornamelijk positieve reviews, levert vaak een goede service en steigers van een hoogwaardige kwaliteit.

 

Let op de garantie

Let er bij de aankoop van een steiger ook op of een bedrijf een lange garantie biedt. Een goed bedrijf biedt een garantie van een aantal jaren op de aankoop. Dit kan 5 jaar zijn. Als er in die periode onverhoopt iets kapot gaat aan de steiger, dan kun je dus gebruikmaken van de garantie.

 

Controleer de betaalmogelijkheden

Controleer ook de betaalmogelijkheden op de website. Een klantvriendelijke webshop hanteert diverse betaalmogelijkheden, zoals betalen met iDeal, PayPal of met je Creditcard. Zo kun je de steiger dus altijd betalen in je eigen betrouwbare betaalomgeving. Als een steiger online bestelt, dan wordt deze doorgaans binnen een tot drie dagen bij je afgeleverd. Dit betekent dus dat je snel kunt beginnen met schilderen of renoveren.

 

Profiteer van acties en aanbiedingen

Een groot voordeel van een rolsteiger online kopen is, dat je vaak profiteert van fijne acties en aanbiedingen. Zo kun je bijvoorbeeld een steiger met aanhang huren of kopen tegen een voordelige prijs. Hierdoor ben je in een keer klaar en kun je al snel aan je klus beginnen.